بازار کار رشته مهندسی پزشکی

ساخت وبلاگ
بازار کار رشته مهندسی پزشکی

بازار کار رشته مهندسی پزشکی

برای کسب هرگونه اطلاعات درباره بازار کار رشته مهندسی پزشکی با مشاوران مرکز سبزتدریس تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت در سراسر کشور – 9099071647

قرن بیستم دوران تغییر و پیشرفت بسیاری از علوم بود ، در علم پزشکی نیز جریان بسیار نوینی رخ داد که باعث شکوفایی روز افزون این علم گردید ، قبل از قرن بیستم تشخیص بیماری ها به روش های سنتی و با استفاده از روش هایی مانند دارو درمانی ، عمل های جراحی و … صورت می گرفت ، با پیشرفت علم پزشکی ، برخی از اندیشمندان تشخیص دادند که ساختار بدن انسان ها مانند یک نظام مهندسی است و هر نوع بیماری را با عنوان یک عاملی بی نظمی مطرح نمودند به طور کلی این علم جدید که تلفیقی از مهندسی و پزشکی بود را مهندسی پزشکی نامیدند و هدف از آن برطرف کردن نیازهای پزشکی برای ساخت و نگهداری ابزارهای جدید پزشکی به منظور پیشگیری ، درمان و تشخیص بیماری های مختلف بوده است ، با رشدی که در این علم صورت گرفت به تشخیص پزشکان در نوع بیماری و نحوه درمان آن کمک فروانی نمود و در حال حاضر امکان خطای آنان نیز کاهش یافته است. برخی از این دستگاه با عنوان EEG-ECG -MRI -CT-Scan در جامعه ی پزشکان مورد استفاده قرار می گیرد.یکی از وظایفی که مهندسان پزشکی بر عهده دارند ، تعمیر و نگهداری ، ارتقا دستگاه های مهندسی پزشکی می باشد.

مهندسان پزشکی می توانند از گروه های آزمایشی تجربی و ریاضی در این رشته ادامه تحصیل دهند ، در مقطع کارشناسی علاقه مندان می توانند در سه گرایش بیومواد ، بیومکانیک ، بیوالکتریک ادامه تحصیل دهند ، طبق دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری 96  ، این رشته در مقطع کارشناسی بدون گرایش بوده و دانشجویان پس از گذراندن چند ترم تحصیلی با توجه به علاقه مندی و امتیازات کسب شده ، گروه آزمایشی یکی از این سه گرایش را برای ادامه تحصیل تعیین می نماید. دانشجویان در طی تحصیل 140 واحد درسی را به صورت 20 واحد عمومی ، 26 واحد دروس پایه ، 47 واحد دروس اصلی ، 47 واحد نیز دروس تخصصی می گذرانند.

برخی از دروس این رشته شامل : آزمایشگاه ترمودینامیک و انتقال حرارت – آزمایشگاه فیزیک 2 – آزمایشگاه مدارهای الکتریکی 1 -آزمایشگاه مقاومت مصالح – آزمایشگاه مقاومت مصالح – مار حیاتی و روش تحقیق – اصول فیزیوتراپی و کاردرمانی – آزمایشگاه ماشینهای الکتریکی – برنامه نویسی کامپیوتر – آزمایشگاه مدارهای منطقی – اصول فیزیوتراپی و کاردرمانی و … می باشد. شما عزیزانی که علاقه مند به تحصیل این رشته هستید می توانید تا پایان این مقاله مارا همراهی نمایید و چنانچه پاسخ سوالات خود را در متن زیر نیافتید می توانید سوالات خود را با مشاوران مرکز سبزتدریس  مطرح نمایید.

برای بررسی فرصت های شغلی یک رشته نمی توانیم به طور قطعی بگوییم که این رشته از بازار کار مناسبی برخوردار است و تمامی دانشجویانش پس از فارغ التحصیلی مشغول به کار می شوند. نکته ای که بسیاری از دانشجویان در نظر نمی گیرند میزان توانایی ها و مهارت هایی است که می بایست مسلط شوند و تنها فرصت های شغلی که دولت برایشان در نظر می گیرد را ملاک قرار می دهند ، اگر دقت کرده باشید بسیاری از فارغ التحصیلان دائما شکایت می کنند از نداشتن شغل مناسب ، این درست است که وظیفه یک دولت فراهم کردن امکانات شغلی برای دانشجویانش می باشد اما به اصطلاح به توانمندی خود فرد نیز بستگی دارد ، رشته مهندسی پزشکی از آن دست رشته هایی است که متاسفانه در دانشگاه به صورت کاربردی آن را آموزش نمی دهند و این بر عهده ی خود دانشجوست که به دنبال یادگیری عملی و کسب مهارت های بیشتر برود ، گذراندن دوره های کارآموزی در مراکز ساخت تجهیزات پزشکی می تواند کمک فراوانی به آموزش و یادگیری عملی دانشجویان نماید.

حوزه هایی که یک مهندس پزشکی فعالیت می نماید شامل :

– طراحی و ساخت ( در این حوزه مهندسان می توانند به ساخت و طراحی دستگاه های پزشکی و الکترونیکی ،ساخت اندام مصنوعی ، ساخت سیستم های اندازه گیری پزشکی و … بپردازد.)

– تعمیر و نگهداری ( مهندسان پزشکی در این ضمینه به تعمیر ، راه اندازی ، نصب وسایل و تجهیزات پزشکی می پردازد در این حوزه مهندس پزشکی می بایست اطلاعات کاملی در زمینه قطعات و تجهیزات دستگاه ها داشته باشد.)

– خرید و فروش تجهیزات پزشکی ( به دلیل اینک قیمت تجهیزات پزشکی در جهان بالاست در بیمارستان ها مهندسان پزشکی را برای نگهداری از این دستگاه ها استخدام می نمایند ، همچنین در شرکت های وارد کننده و صادرکننده تجهیزات پزشکی مهندسان پزشکی را برای سفارش دهی و رفع و شناسایی عیب ها استخدام می نمایند.

دانشجویان پس از فارغ التحصیلی می توانند در این حوزه ها به فعالیت بپردازند و یکی از پر طرفدارترین مراکزی که مهندسان پزشکی جذب آن می شوند ، شرکت های صادرات و واردات تجهیزات پزشکی است که طبق آمار حدود 80 درصد جذب خرید و فروش این تجهیزات می شوند . همچنین آن دسته از مهندسان که دارای سرمایه ی کافی باشند امکان راه اندازی شرکت وارد کننده تجهیزات پزشکی و نمایندگی شرکت های خارجی را دارند. یکی از فرصت های شغلی این رشته ، برای آن هایی که تحصیلات عالی در این زمینه دارند فعالیت در مراکز تحقیقاتی و پژوهشی می باشد همچنین تدریس و آموزش در دانشگاه ها از جمله کارهای دیگری است که فارغ التحصیلان به ان می پردازند. به طور کلی این رشته دارای بازار کار خوب و پر درآمدی است اما همانطور که گفتیم خود مهندسان می بایست برای ارتقای شغلی و کسب مهارت های بیشتر تلاش نمایند تا درآمدشان نیز افزایش یابد.

برای کسب هرگونه اطلاعات درباره بازار کار رشته مهندسی پزشکی با مشاوران مرکز سبزتدریس تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت در سراسر کشور – 9099071647

تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد چیست...
ما را در سایت تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد چیست دنبال می کنید

برچسب : بازار,مهندسی,پزشکی, نویسنده : 4sabztadrisd بازدید : 203 تاريخ : جمعه 10 شهريور 1396 ساعت: 18:01